Meer resultaten voor kinder leerspelletjes

kinder leerspelletjes
De leukste spelletjes voor onderweg.
Afhankelijk van de leeftijd van je kinderen kun je het zoekgebied afbakenen tot bijvoorbeeld alleen hun eigen kamer, alleen het huis, ergens in de wijk waar je woont, ergens in je woonplaats, ergens in Nederland/Europa of waar dan ook ter wereld.
Spelenderwijs leren online Online spellen van Fisher-Price. icon-arrow-down icon. icon-arrow-fill-down icon. icon-arrow-next icon. icon-arrow-prev icon. icon-tag-close icon.
Voor de meeste speel en leer-activiteiten stellen wij voor de materialen te gebruiken die u thuis al hebt. Naast de stapsgewijze instructies, geven wij ook aan welke vaardigheden je kindje zal ontwikkelen terwijl jullie samen plezier hebben. 6 Gevonden items.
Spelletjes voor Kinderen Veilig spelen op kinderspelletjes.be!
Zo zijn er paarden kinderspelletjes waarbij je paarden mag verzorgen daarbij kan je leren hoe je een paard kan verzorgen en wat belangrijk is voor een paard. Ook kan je paarden spring spellen spelen of andere wedstrijden met paarden doen.
Topografie van Nederland: aardrijkskunde leren met de leukste topo spelletjes.
Koninkrijk der Nederlanden. Topografie van Nederland biedt leuke, uitdagende topo spelletjes om je aardrijkskunde kennis te testen en te trainen. Je kunt hier oefenen met provincies, steden, wateren, polders, snelwegen, nationale parken en de eilanden van het Koninkrijk der Nederlanden.
kinderspelletjes.
Xbox 360 intertoys.nl. Xbox 360 kinder games kopen? Bol.com Monopoly Junior. Monopoly Gratis Online Spelen Spelle.nl. Monopoly Reis rond de wereld. Monopoly spelletjes funnygames.nl. 3DS artikelen kopen? Geschikte spellen Nintendo DS voor een 4-jarige. Nintendo stopt dinsdag online-multiplayer voor Wii en DS.
Educatieve spelletjes Nick Jr.
Vervolgens gaan ze naar Avonturenbaai, Umi-stad, Friendly Falls of Axel City om hun Nick Jr.-vriendjes te zoeken die in de omgeving verstopt zitten. Als spelers al hun vriendjes vinden en erop tikken voordat de tijd om is, verdienen ze sterren!
Squla Leuk leren oefen met alle vakken van de basisschool.
Met de leuke quizzen en games van Squla leg je dat stemmetje snel het zwijgen op. Kies voor de intensieve spellingmethode Taal Extra of voor de wat lichtere spellingoefeningen van Squla. Bekijk hieronder wat het beste past bij jouw kind!
Kinderspelletjes Leerspellen.nl educatieve spelletjes.
Nijntje Dansles Bookworm Afstand Meten Timer Tafels Oefenen Gynzy Craft Only Rekenblokken Tekenen En Zo Sinterklaas Spelletjes Buurman en Buurman. Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2650 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd.
Diverse taalspelletjes voor kinderen Educatie en School: Taal.
Je begint de woordsommetjes met bestaande woorden, voet bal voetbal: je kunt de woorden schrijven, zeggen, tekenen of de voorwerpen laten zien. Moeilijker is het om woordsommen te maken en met de woordjes samen een heel nieuw woord te verzinnen!
Top 101 leuke buitenspelletjes activiteiten voor buiten spelen Mamaliefde.nl.
Leukste musea met kinderen. Met jonge kinderen naar het museum? Djurs Sommerland Denemarken. Legoland Discovery Centre Oberhausen. Puy du Fou Frankrijk. De spektakels van Puy du Fou. Kinder pretparken Nederland. Plopsa Indoor Coevorden. Safaripark Beekse Bergen. Vlinders aan de Vliet.
Tafels Oefenen Leer alle maaltafels bij demaaltafels.de.
De rekenopdrachten zijn simpel en overzichtelijk zodat je direct kan beginnen met het oefenen van de tafels. Kies onderstaand één van de tafels uit die je wil oefenen, laat zien wat je kan bij de tempotoets of print mooie werkbladen uit.
Ketnet lanceert app voor peuters en kleuters TV Showbizz HLN.
Volgens de zender gaat het steevast om spelletjes die de ontwikkelingsvaardigheden van kinderen stimuleren, zoals motoriek, kleur of geluidsherkenning, geheugentraining, tekenen en puzzelen. Als" kindermerk van de openbare omroep willen wij een voortrekker zijn op digitaal vlak, zegt netmanager Janssen.

Contacteer ons