Op zoek naar kinder leerspelletjes?

kinder leerspelletjes
Spelling oefenen groep 34567, en 8.
Wel extra oefenen, maar op een leuke manier kan met een spelletje! De spelletjes op deze website zijn meer gericht op het spelen van het spelletje dan op de spellingwoorden. Toch moeten kinderen bij deze spelletjes steeds het voorbeeldwoord vergelijken met het eigen woord.
Gratis spelletjes printen Reizendoejezo.
Denk bijvoorbeeld aan ik" zie, ik zie, wat jij niet ziet en de kleur is groen" Daarnaast biedt Reizendoejezo leuke mogelijkheden om gratis leuke spelletjes te spelen. Deze spelletjes zijn gratis uit te printen en zijn gemakkelijk mee te nemen.
Piano spelletjes voor kinderen in de App Store.
Baby piano is een muziekspel voor kinderen van 1 tot 6 jaar oud. Ons spel voor peuters biedt vijf leuke en educatieve activiteiten. Deze leerspelletjes voor meisjes en jongens stimuleren de kleintjes in hun ontwikkeling van creativiteit, een oor voor muziek, hand-oogcoördinatie, fijne motoriek en aandacht.
Kaartspelletjes spelen met kinderen Marstyle.
Hoe dieper een kind in zijn spel zit, hoe harder hij nieuwe vaardigheden ontwikkelt en andere dingen leert. Uit vele onderzoeken is gebleken dat een kind zich tussen zijn 1e en 5e levensjaar enorm ontwikkeld en dat dit voornamelijk komt door spelen.
Tafels Oefenen Leer alle maaltafels bij demaaltafels.de.
Bij het grote tafeldiploma krijg je 40 vragen, hier komen alle tafels; 1 t/m 10, in voor. Leer de tafels op een interactieve manier met de tafels oefenen spelletjes. Door het spel element is het nog leuker tafels te oefenen.
Houten Spellen Lobbes.nl.
De bekendste spelletjes bestel je nu in houten uitvoering. Van memo tot ludo, van balansspel tot domino, je vindt het bij de houten spellen van Lobbes. Bekijk hier alle gezelschapsspellen van hout. De bekendste spelletjes bestel je nu in houten uitvoering.
Spelletjes voor Kinderen Veilig spelen op kinderspelletjes.be!
Van Prinses tot Influencer Van Prinses tot Influencer. Slijm Maken Slijm Maken. Casual Weeked Fashionistas Casual Weeked Fashionistas. Nieuwste Fashion Blog Nieuwste Fashion Blog. Milkshake Cafe Milkshake Cafe. Filter Mania Filter Mania. Dieren Toren Dieren Toren. Mode Politie Mode Politie. Dieren Chefs Dieren Chefs. Basket Vogel Basket Vogel. Snoepjes Vangen Snoepjes Vangen. IJsjes regen IJsjes regen. Huisdier Renner Huisdier Renner. Wheely 5 Wheely 5. Wheely 4 Wheely 4. Olaf Springt Olaf Springt. Diego Dieren Redden Diego Dieren Redden. Wheely 7 Wheely 7. Echte Vrije Trappen 3D Echte Vrije Trappen 3D. Optellen Oefenen Optellen Oefenen. Frozen Double Trouble Frozen Double Trouble. Euro Voetbal Sprint Euro Voetbal Sprint. Up Hill Racing Up Hill Racing. Tafels Door Elkaar Tafels Door Elkaar. Rekenen groep 12, en 3. Rekenen groep 45, en 6. Tom en Jerry. Phineas en Ferb. Vuurjongen en Watermeisje. Bob de Bouwer. Winnie the Pooh. Zoek en Vind. Thomas de Trein. Sofia het Prinsesje. Pijl en Boog. Wassen en Drogen. Welkom bij Kinderspelletjes.be Op Kinderspelletjes.be kan je gratis spelletjes spelen. Je vindt hier spelletjes voor de hele familie. We proberen de site regelmatig te vernieuwen door dagelijks nieuwe spellen toe te voegen en ook nieuwe leuke en makkelijke toepassingen toe te voegen.
FunnyGames.be Gratis online spelletjes voor jong en oud!
We hebben een enorm assortiment met maar liefst 19378 gratis online spelletjes! En dat aanbod wordt dagelijks met nieuwe spellen aangevuld! Je kunt kiezen uit Avontuur spelletjes, Meiden spelletjes, Behendigheid spelletjes, Denk spelletjes, Race spelletjes, Sport spelletjes en Vecht spelletjes.
OVERZICHT. Educatieve apps voor kinderen Het Nieuwsblad.
Aan de hand van vier spelletjes het alfabet en de cijfers 1 tot 10 leren. Eerst ontdekken kinderen de vormen, namen en klanken van letters, daarna gaan ze zelf aan de slag door letters over te trekken en uiteindelijk zelf te schrij.
PS3 games voor alle leeftijden kopen? Kids games voor de PlayStation 3. Vandaag besteld, morgen in huis.
Hier vind je alle Kids Games voor de PS3 zoals de PlayStation 3 Kids Games: Sonic, Narnia, Just Dance en Skylanders. Deze games zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn zeer vermakelijk voor zowel de allerjongste als wat oudere kinderen!
School Spelletjes op Kinderspelletjes.be.
Als school onderwerpen zoals taal, Nederlandse taal en leren klokkijken als een spel worden gebracht, hebben kinderen meer zin om het te leren. Als ze taal spelletjes, Nederlandse taal spelletjes en leren klokkijken online spelen, leren ze zonder dat ze het door hebben de taal, Nederlandse taal en leren klokkijken.
Spelletjes 1ste leerjaar.
Spelletjes 1ste leerjaar. Dit zijn allerlei online-spelletjes min of meer op het niveau van het 1ste leerjaar. Aangezien websites soms veranderen kan het zijn dat sommige links niet werken. Zijn er spelletjes die niet werken dan ontbreekt hoogst waarschijnlijk een of andere plug-in.

Contacteer ons