Op zoek naar kinder leerspelletjes?

kinder leerspelletjes
Spelling oefenen groep 34567, en 8.
Wel extra oefenen, maar op een leuke manier kan met een spelletje! De spelletjes op deze website zijn meer gericht op het spelen van het spelletje dan op de spellingwoorden. Toch moeten kinderen bij deze spelletjes steeds het voorbeeldwoord vergelijken met het eigen woord.
Gratis spelletjes printen Reizendoejezo.
Denk bijvoorbeeld aan ik" zie, ik zie, wat jij niet ziet en de kleur is groen" Daarnaast biedt Reizendoejezo leuke mogelijkheden om gratis leuke spelletjes te spelen. Deze spelletjes zijn gratis uit te printen en zijn gemakkelijk mee te nemen.
Piano spelletjes voor kinderen in de App Store.
Baby piano is een muziekspel voor kinderen van 1 tot 6 jaar oud. Ons spel voor peuters biedt vijf leuke en educatieve activiteiten. Deze leerspelletjes voor meisjes en jongens stimuleren de kleintjes in hun ontwikkeling van creativiteit, een oor voor muziek, hand-oogcoƶrdinatie, fijne motoriek en aandacht.
Kaartspelletjes spelen met kinderen Marstyle.
Hoe dieper een kind in zijn spel zit, hoe harder hij nieuwe vaardigheden ontwikkelt en andere dingen leert. Uit vele onderzoeken is gebleken dat een kind zich tussen zijn 1e en 5e levensjaar enorm ontwikkeld en dat dit voornamelijk komt door spelen.
Tafels Oefenen Leer alle maaltafels bij demaaltafels.de.
Bij het grote tafeldiploma krijg je 40 vragen, hier komen alle tafels; 1 t/m 10, in voor. Leer de tafels op een interactieve manier met de tafels oefenen spelletjes. Door het spel element is het nog leuker tafels te oefenen.
Houten Spellen Lobbes.nl.
De bekendste spelletjes bestel je nu in houten uitvoering. Van memo tot ludo, van balansspel tot domino, je vindt het bij de houten spellen van Lobbes. Bekijk hier alle gezelschapsspellen van hout. De bekendste spelletjes bestel je nu in houten uitvoering.
Spelletjes voor Kinderen Veilig spelen op kinderspelletjes.be!
De kinderspelletjes worden met zorg uitgezocht zodat uw kind hier veilig kan spelen. We hebben spelletjes voor groep 1, voor groep 2, voor groep 3 en voor kinderen uit groep 4 hebben we spelletjes, maar natuurlijk ook voor de hogere groepen. Kinderspelletjes tot 4 jaar vind je in de peutercategorie. Ook hebben we een heel aantal sportieve categorieƫn. Tennis, voetbal, basketbal, golf, ping pong er is keus genoeg. De Kop Basketbal-spellen worden vaak gespeeld. Ze zijn ook erg leuk, je bestuurt een poppetje met een heel groot hoofd en een hele grote hand. Je speelt in een groot 1-tegen-1 toernooi waar je natuurlijk alle wedstrijden wilt winnen. Als je van grote afstand raak gooit krijg je 3 punten, van dichtbij 2 punten. Een ander voorbeeld van een leuk en vaak gespeeld sportspel is Dieren Voetbal. Een superschattig spelletje waarbij je met honden en katten tegen elkaar speelt.
FunnyGames.be Gratis online spelletjes voor jong en oud!
We hebben een enorm assortiment met maar liefst 19378 gratis online spelletjes! En dat aanbod wordt dagelijks met nieuwe spellen aangevuld! Je kunt kiezen uit Avontuur spelletjes, Meiden spelletjes, Behendigheid spelletjes, Denk spelletjes, Race spelletjes, Sport spelletjes en Vecht spelletjes.
OVERZICHT. Educatieve apps voor kinderen Het Nieuwsblad.
Aan de hand van vier spelletjes het alfabet en de cijfers 1 tot 10 leren. Eerst ontdekken kinderen de vormen, namen en klanken van letters, daarna gaan ze zelf aan de slag door letters over te trekken en uiteindelijk zelf te schrij.
PS3 games voor alle leeftijden kopen? Kids games voor de PlayStation 3. Vandaag besteld, morgen in huis.
Hier vind je alle Kids Games voor de PS3 zoals de PlayStation 3 Kids Games: Sonic, Narnia, Just Dance en Skylanders. Deze games zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn zeer vermakelijk voor zowel de allerjongste als wat oudere kinderen!
School Spelletjes op Kinderspelletjes.be.
Als school onderwerpen zoals taal, Nederlandse taal en leren klokkijken als een spel worden gebracht, hebben kinderen meer zin om het te leren. Als ze taal spelletjes, Nederlandse taal spelletjes en leren klokkijken online spelen, leren ze zonder dat ze het door hebben de taal, Nederlandse taal en leren klokkijken.
Spelletjes 1ste leerjaar.
Spelletjes 1ste leerjaar. Dit zijn allerlei online-spelletjes min of meer op het niveau van het 1ste leerjaar. Aangezien websites soms veranderen kan het zijn dat sommige links niet werken. Zijn er spelletjes die niet werken dan ontbreekt hoogst waarschijnlijk een of andere plug-in.

Contacteer ons