Meer resultaten voor leerspelletjes groep 4

leerspelletjes groep 4
Rekenspelletjes.nu groep 4.
Je kunt dus tegen elkaar spelen. Je kunt zelfs een wachtwoord met vrienden afspreken zodat je in een rekenspelletje alleen tegen vrienden of vriendinnen aan het spelen bent! Op deze pagina staan de rekenspelletjes die geschikt zijn voor groep 4.
Rekenspelletjes Groep 34567, en 8 Rekenen.nl.
Rekenspelletjes groep 3. De spelletjes helpen bij het getallen lezen en schrijven tot 100 en het optellen en aftrekken van twee getallen. Door de oefeningen en spelletjes worden de doelen van Groep 3 op verschillende manieren geoefend. Rekenspelletjes groep 4.
Onderwijs App Store downloads op iTunes.
De iTunes Store wordt geopend. Als iTunes niet wordt geopend, klikt u op het iTunes-symbool in het Dock of op het Windows-bureaublad. De iBooks Store wordt geopend. Als iBooks niet wordt geopend, klikt u op het iBooks-symbool in het Dock.
Leerspelletjes in de klas Klas van juf Linda.
In deze blog meer over leerspelletjes in de klas. Wij beginnen elke ochtend met een kwartier tot 20 minuten spelinloop. Groep 3 plannen we zelf in aan de hand van een spelinloop rooster. Elke week plannen we een aantal spellen in en aan het einde van de week hebben de kinderen al deze spellen gedaan. Voor groep 4 maken we een weektaak.
Roosendaal Wikipedia.
In de beginjaren werd vooral bestaand werk gespeeld zoals van Harold Pinter en Dimitri Frenkel Frank en Toneelgroep Het Volk; later legde de groep zich ook toe op het schrijven van eigen stukken. Sinds 2008 is Drie Maal Plankenkoorts de professionaliteit ingegaan, en heeft de groep zich toegelegd op het bewerken van literatuur naar korte, krachtige toneelstukken.
Tussendoortjes Juf Anke lesidee.
Groep 3, 4, 5. Veilig Leren Lezen. Lezen vanaf gr. Feest / Themadag. Op deze pagina staan verschillende activiteiten voor tussendoor. Te beginnen met korte spelletjes om de energie er even uit te gooien! Tip een leuk boek hiervoor is Energize!
Gratis online denkspellen.
Laat je UFO's' groeien in dit puzzelspel dat elk level moeilijker wordt. Groepeer ballen net zo lang tot alle ballen hetzelfde zijn. Roteer de delen van een pad en herstel de paden. Verplaats de inktvissen en maak 4 op een rij.
Tafels oefenen spelletjes op Demaaltafels.be.
De tafelspelletjes zijn gericht op het leren van de tafels die in het tweede en derde leerjaar worden aangeboden dat zijn de tafels van: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en 12. De tafelspelletjes zijn gemaakt om het leren van de tafels leuker en interactiever te maken.
De leukste 2-5 minuten spelletjes voor in de klas Mens en Samenleving: Onderwijs.
Een leerling leest nu al zijn of haar woorden op; wanneer meer leerlingen een bepaald woord hebben opgeschreven wordt deze doorgestreept. Woorden die geen enkele andere leerling uit de klas opgeschreven heeft leveren 1 punt op. De leerling met de meeste punten heeft dit spelletje gewonnen. Spel 4: Bedenk zoveel mogelijk woorden met de letter.
Rekenen groep 45, en 6, rekenspelletjes en rekensommen op Kinderspelletjes.be.
Spelletjes in de categorie groep 45, en 6 zijn bedoeld voor kinderen in groep 4, 5 en 6. Als je echter in groep 3 zit en graag alvast een rekenbasis wilt leggen voor volgend jaar, dan is het spelen van gratis spelletjes in deze categorie een goed plan.
Leuk leren.
HuiswerkWeb groep 4 ook schrijven. Digibasisschool groep 3/4 tekenen, taal, biologie, rekenen. Leerspellen groep 4. HuiswerkWeb groep 5 ook schrijven. Leerspellen groep 5. Digibasisschool groep 5/6 tekenen, taal, geschiedenis, biologie. Leerspellen groep 6. HuiswerkWeb groep 6 ook schrijven en wereldoriƫntatie.
Educatieve spellen van Cyberkidz voor scholieren van het basisonderwijs. Rekenen, taal, woordenschat, topografie. Games. Digibord.
Cyberkidz is een educatief platform dat aansluit bij de leerdoelstellingen van het basisonderwijs. Door de educatieve spellen te spelen, oefenen de kinderen in groep 1 tm 8 op een leuke manier de lesstof die op de basisschool onderwezen wordt. 4 willekeurige Cyberkidz lessen.

Contacteer ons